Varför väljer en del teater istället för film

Att ta reda på varför en del väljer att gå på teaterföreställningar istället för att se på film kan vara ett mycket invecklat ämne. Här kan den som gillar film säga att detta är mycket enklare och kan laddas ned på nätet så fort de visas på bio. Denne person känner då till att den begår ett lagbrott men struntar i det. Sedan finns det de som inte alls förstår varför det inte är film som gäller när de är så billiga att köpa eller hyra, och du kan sitta i hemmets lugna vår med en chipspåse och kika på dem flera timmar i sträck.

Det gör för de människor s2012-07-Frenetic-Theatre-Memoriam-by-Ed-Schipul-6441-ea75com föredrar film, inte att förklara varför andra väljer teater istället. Här handlar det helt enkelt om ett intresse av teater och möjligheten att uppskatta den på ett sätt som visar sig i mycket starka känslor. Att förklara det för någon som inte bryr sig om teater är stört omöjligt då dessa personer inte innehar de känslor som teaterälskare känner för de uppsättningar de ser. Nu finns det givetvis andra anledningar till att en del väljer att se teater istället för film.

En av dessa anledningar är att det just upp-spelas något som du har läst om tidigare i en bok du tyckte var bra och gripande. Då kan även den som inte vanligtvis går på teater välja att se det på detta sättet istället för att välja filmen. När det gäller en jämförelse mellan teater och film när det kommer till att utföra detta efter en tidigare skriven bok, kan det ofta vara så att filmen saknar kvalitet men när du ser människor i verkliga livet kan boken bli riktigt bra även som teater. En annan anledning kan förstås vara att flera ska gå ut tillsamman och äta för att sedan se föreställningen och du bara hänger med för det goda sällskapets skull.